WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - ZVC Klein-Brabant  6 - 3  (2-2)

DATUM 05-09-2008  21:15

DOELPUNTEN 6’ Merlino 1-0, 8’ De Pauw 1-1, 11’ Merlino 2-1, 18’ 10m. Rezki 2-2, 26’ Saadouni 3-2, 29’ Merlino 4-2, 37’ o.g. Saadouni 4-3, 39’ en 40’ Merlino 5-3 en 6-3.

VERSLAG K-Kontrol LW United, zonder de geschorste Corens en zonder de gekwetste Pepels, startte zeer gretig en dit leverde in de 6de minuut de 1-0 op. Merlino trapte een ingestudeerde corner droog in de hoek binnen. Twee minuten later maakte De Pauw op een zeldzame counter meteen de 1-1. Een minuut later vond de zeer bedrijvige El Badey een sterk keepende Beaudoux op zijn weg. In de elfde minuut vlamde Merlino de 2-1 tegen de netten. Twee minuten voor rust kregen de bezoekers een 10 meter en Rezki trapte staalhard binnen, 2-2 en zo bleef het tot de rust.

Na de pauze zette K-Kontrol LW United net als in de eerste helft de bezoekers vast op hun helft en in de 26ste minuut rondde Saadouni een mooie combinatie met Boushaba mooi af, 3-2 werd het. Merlino maakte er drie minuten later op afleggen van Allouch 4-2 van. De wedstrijd leek gespeeld maar een own goal van Saadouni maakte de wedstrijd in de 37ste minuut toch nog spannend, 4-3 werd het. Lang duurde het niet want Merlino maakte in de 38ste minuut met een sublieme lob over Tsabouni de 5-3. Tien seconden voor tijd werd doelman Jansen nog uitgesloten met een tweede gele kaart, maar de avond werd, met nog maar eens een prachtige lob van Merlino, toch nog mooi afgesloten. 6-3 eindstand en al bij al een verdiende overwinning.